چگونه یک کانال و گروه تلگرام را ریپورت، بلاک یا فیلتر کنیم؟

بلاک کانال تلگرام

بعضی اوقات نیاز داریم که کانال، ربات یا گروه تلگرامی را ریپورت کنیم تا مسدود شود، طریقه فیلتر یا بلاک کردن کانال یا گروه در تلگرام راحته و میشه با تلاش و کمی پیگیری اینکارو انجام داد.

یک گفتگو در صورتی بسته میشه که قوانین پیامرسان را نقص کرده باشد، مانند کلاهبرداری، محتوای غیراخلاقی و مستهجن، کودک آزاری، خشونت آمیز و … در غیر اینصورت تعداد ریپورت لازم برای بستن کانال تلگرام زیاد می‌باشد.

روش حذف کانال های غیر اخلاقی تلگرام

تلگرام با کاربران بیشمارش در داخل کشور هم گرفتار مسایل غیراخلاقی و زشتی شده است و بجای استفاده صحیح از این ابزار مفید با پخش محتوای مستهجن در آن هم جوانان و خراب می‌کنیم هم خودمون در جهان نشون میدیم تا جایی که تلگرام گفته ایران رکورد ساخت استیکرهای مستهجن و زده و این بسیار برای کشور اسلامی و تمدن چندهزارساله ما بده که اینجوری درجهان خودمونو نشون بدهیم.

این شرکت خوشبختانه با محتوای مستهجن و کلاه‌برداری برخورد می‌کند و اکانت و محتوای غیر اخلاقی را مسدود می‌کند، ولی خب تعداد کانالها و گروهها اینقدر زیاده که امکان مسدود کردن همه ی آنها نیست بدون گزارش نیست.

پس به کمک ایمیل و همچنین در ربات و Channel و Group گزینه ای به نام Report است که می‌توانید به تلگرام بگویید این محتوا مخالف مقررات شما است و آن را مسدود کنند. آموزش کاملتر در ادامه …

چگونه گروه یا کانال تلگرام را ریپورت کنیم

برای فیلتر کردن محتوای مستهجن یا کلاه‌برداری و یا سواستفاده از شما، ابتدا وارد گفتگوی مورد نظر شوید و سپس از سه نقطه بالا سمت راست گزینه Report (گزارش) را انتخاب کنید.

بلاک کردن کانال سکسی

سپس با چند گزینه مواجه میشوید که می‌توانید با توجه به محتوای کانال گزارش و ثبت کنید. در ادامه این گزینه‌ها را بررسی خواهیم کرد

فیلتر کانالهای غیراخلاقی تلگرام
  • Spam (هرزنامه) – این گزینه برای محتوای کلاه‌برداری بیخود و چرت و اسپم هستند
  • Fake Account (حساب کاربری جعلی) – این گزینه هم برای محتوای غیرواقعی یا افرادی که خودشون جای دیگری میزنن و جعل اسامی و شرکت ها و غیره …
  • violence (خشونت) – محتوای خشونت آمیز، حیوان آزاری، خودکشی و …
  • Child abuse (کودک آزاری) – محتوای مربوط به آزار و اذیت کودکان
  • Porn***phy (پو**گرافی) – این مشخصه که محتوای مستهجن، توجه کنید اگر در تصاویر اندام جنسی پوشیده باشد شامل محتوای جنسی نخواهد بود و ریپورت تاثیری نخواهد داشت.
  • Other (سایر) – این گزینه هم اگر انتخاب کنید ازتون میخواد توضیح بدید به چه علت قصد گزارش دارید. بهتر است به زبان انگلیسی روان آن را بنویسید.

باید حداقل 20 نفر اینکارو انجام دهید تا کانال مورد نظر برچسب Scam دریافت کند و مسدود شود. اگر 20 نفر ندارید خب نگران نباشید ادامه آموزش به شما کمک می‌کند یک نفری هم اینکارو انجام دهید.

چطور میشه اسکمرها رو به تلگرام گزارش کرد؟

1- شاید برای شما هم سوال شده باشه که چطور میشه به تلگرام اسکمرهارو معرفی کرد تا تلگرام تگ Scam (کلاهبرداری) رو به اسمشون اضافه کند. خب با سه روش میتونی اینکارو انجام بدی!

وارد صفحه پشتیبانی تلگرام بشید (این صفحه فیلتره)

https://telegram.org/support

در قسمت Please describe your problem توضیحات، یوزرنیم و اسم خود، یوزرنیم و اسم اسکمر، روش اسکم، مقدار پول اسکم شده، تاریخ اسکم را وارد کنید و در نهایت در یک سایت اپلودر انگلیسی زبان مانند imgbb مدارک را بارگذاری و لینکشو در پیامتون بزارید. در قسمت ایمیل ایمیلتون رو وارد کنید، در قسمت شماره موبایل شماره موبایل تلگرامتون رو وارد کنید.

گزارش هرزنامه گروه تلگرام


2- به یوزرنیم مربوط به گزارش اسکمرا پیام دهید ( notoscam@ )
توضیحات، یوزرنیم و اسم خود، یوزرنیم و اسم اسکمر، روش اسکم، مقدار پول اسکم شده، تاریخ اسکم را وارد کنید و در نهایت تمامی مدارک را بفرستید


3- به ایمیل تلگرام (abuse@telegram.org) پیام بدید و توضیحات، یوزرنیم و اسم خود، یوزرنیم و اسم اسکمر، روش اسکم، مقدار پول اسکم شده، تاریخ اسکم را وارد کنید و مدارک را پیوست کنید.

گزارش محتوای غیرقانونی

چگونه کانال، گروه، استیکر و رباتی که محتوای غیرقانونی یا کودک آزاری دارد را به تلگرام گزارش دهیم؟ هرکسی قادره از طریق ایمیل‌های زیر گزارش رو با مستندات معتبر (اسکرین شات، آیدی کانال یا گروه) و توضیحات کامل (به زبان انگلیسی) به تلگرام ارسال کنید.

  • ایمیل گزارش محتوای غیر اخلاقی/مجرمانه/نقص حریم خصوصی و کلاه‌برداری
    abuse@telegram.org
  • ایمیل گزارش محتوای کودک آزاری
    stopCA@telegram.org
  • ایمیل گزارش محتوای نقص قوانین کپی رایت
    dmca@telegram.org

اگر گزارش شما تایید شود محتوای ریپورت شده حذف خواهد شد. به هیچ وجه چند ایمیل تکراری نفرستید چون نشانی شما اسپم شناسایی خواهد شد و گزارش شما دیده نخواهد شد.

تعداد ریپورت لازم برای بستن کانال تلگرام

تعداد ریپورت لازم برای بلاک کردن کانال تلگرام

اگر محتوا واضح باشند که نقص قوانین است با یک ایمیل هم قضیه حل است ولی اگه پست‌ها هیچ مشکلی ندارد مشخص نیست که چند نفر ریپورت کنن تا اون گفتگو بسته بشه فکر نکنید که یک محتوای قانونی با فقط گزارش شما حذف شود.

برای بلاک کردن کانال تلگرامی که هیچ قانونی را نقص نکرده است و مدرکی برعلیه آن نداشته باشید باید صدها نفر گزارش ثبت کنند تا تلگرام متوجه بشه و اون گروه یا کانال و بررسی کنه و در صورت تایید نقص مقررات آن را مسدود کند.

guest
نام باید حداقل 3 حرفی باشد
188 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی بیشتر رای
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات
امير عطا

سلام
هزینشو پرداخت میکنم لطفا کمک کنید
ببخشید من یه کانالی داشتم تو تلگرام بد دستم خورد خارج شدم
الن میخوام اون حذفش کنم یا اینکه ریپورت کنم کلا پاک شه میشه کمک کنید حذفش کنم

امید

سلام
من گروه تلگرام دارم بالای ۱۵۰هزار نفر عضو داره
بعد برآم پیام اومده به دلیل انتشار غیر اخلاقی آین گروه فیلتر شده
لطفا کمکم کنید که چه جوری برگردونم

Kiana

و همچنین یه سوال دیگه داشتم من میخواستم یکی از اکانت هام علامت scam رو دریافت کنه باید چیکار کنم براش؟

میلاد

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kiana

سلام خسته نباشید ببخشید یه کانال هست که محتوایات کانال من رو بدون اینکه فوروارد کنه یا اسمی از کانال من ببره برمیداره و فقط کپشن اون رو تغییر میده و پست میکنه میخواستم بدونم چجوری میتونم این کانال رو از کار بندازم یا فیلتر کنم

نگار تاجیک

سلام وقت به خیر
یک کانال تلگرام به اسم من محتوای آموزش های من رو که ویدیو هستند به صورت پابلیک منتشر کرده است
تعداد عضو های کانال این شخص فعلا زیر ٣٠ نفر هستند
کانال اصلی خودم بیش از ٧٠٠ عضو دارد و کانال خودم پرایویت هست
با هنرجویان هم صحبت کردم که برای ریپورت همکاری میکنند
ممنون میشوم راهنمایی کنید من باید گزینه کپی رایت رو انتخاب کنم یا فیک اکانت؟
چون هیچ اطلاعاتی از شخصی که کانال را زده در کانال خودشون موجود نیست و نمیدانم که بابت این ویدیو ها پول هم دریافت کرده یا خیر
پیشاپیش ممنون از وقت شما

محمد

سلام آقا افشار، من از ۲۱ سپتامبر هست ، که ریپورت personal Detais رو واسه abuse@telegram.org فرستادم ، ولی هنوز که هنوزه نتیجه ای نگرفتم ، بنظرتون مشکل از چیه ،؟ یک بار هم بیشتر نفرستادم !!

محمد

سلام آقا افشار ، من اون کانالی که از شماره تلفن من و عکس چهره من سو استفاده کرد رو به abuse@telegram.org گزارش کردم ، اسم خودم و یوزرنیم خودم رو داخل ایمیل نوشتم ، اسم طرف و یوزرنیم کانالی هم که زده بود رو گزارش کردم ، تاریخشم نوشتم ، روش کارشم نوشتم ، که شماره و عکس شخصی منو پخش کرده ، فقط یوزرنیم شخص کلاه بردار و مقدار پول رو ننوشتم ، چون این دوتا مورد واسه من وجود نداشت ، بنظرتون نتیجه میگیرم ؟

سنا

سلام وقت بخیر
ی گروه تلگرام هست ک از طرف تلگرام به حالت تعلیق در درومده چطور می‌تونیم بازیابی کنیم ؟
برامون پیام اومد ک به دلیل محتوای غیراخلاقی یه حالت تعلیق درومده اگر محتوا حذف بشه ما گروه رو بازیایی میکنیم
حالا چن باره پیام میدیم چن روزه متاسفانه پاسخی دریافت نمی‌کنیم باید چیکار کنیم ؟

محمد

Antiscam چقدر طول میکشه جواب بده ؟ به گزارش ؟!

محمد

سلام آقا افشار ، یه سوالی دیگه هم داشتم ، میخواستم بدونم که ، اگه یادتون باشه ، یک ماه پیش ، بهم گفتید ، اگر کسی کانال زده باشه و از هویت و شماره تلفن من سو استفاده میکنه ، باید گزینه personal Detais رو بزنم ، بعد گفتین که باید چند نفری ریپورت کنم ،!! تا ریپورت شه ، میخواستم بدونم ، آیا با ساختن اکانت فیک زیاد تو تلگرام ، برای خودم ، کنار اکانت اصلیم ، یعنی نزدیک به ۱۰۰ تا ، که هی برم اون کانال رو ریپورت کنم ، پشت سر هم ، اونجوری کانال ریپورت میشه ؟ همراه با داداشم و خودم و دوستام ؟ آیا جواب میده ؟

amir

سلام من تعدادی کانال با اکانت تلگرامم ساختم و کانال ها پاک شده و یوزرنیم شونو نمیدونم الان میخواهم کانال ها مو پیدا کنم لطفا راهنماییم کنید.
خیللللللی مهههههمه

MR king

سلام، چند وقتیه چنل های دزدی در امدن و کار هایی که مترجم و ادیتور ها براش زحمت میکشن رو از سایت های پولی و چنل بی اجازه و با فرمت های اچ تی ام ال دانلود و تو تلگرام پخش میکنن تعداد شون انقدر زیاد شده که به چنل های ترجمه و ادیت رایگان هم دارن آسیب میرسونن به نظرتون چند تا بن نیاز دارم و چه گذارشی بدم؟

حسین امانی

سلام یک کانال هست با فروش خدمات کلاهبرداری میکنه هم ایدی خودشو دارم هم ایدی کانالشو. بی شرف پول میگیره بلاک میکنه سره منم کلاه گذاشته.کانالش ۵ کاست من کسی رو ندارم که بگم برن ریپورت کننش ایا میتونم مثلا با اکانت خودم هزار بار یا ده هزار بار برم کانالشو ریپورتش کنم وکانالشو بن کنم؟ اگه میشه باید چه گزینه رو بزنم تا این نامرد کانال بن بشه؟ ممنون میشم کمکم کنید

آرمین

سلام یک چنل تلگرامی حق منو خورده یک دزدی کرده من نمیتونم شکایت کنم ۱۱ کاست و ۲ کا سین داره چیکار کنم مدرکیم ندارم چیز بدیم نمیزاره اگه خیلی گزارشش کنیم میپره؟

دنیز

گزارش کلاه برداری نکنید قیمت کانال دو برابر میشه
توی تلگرام چندین نفر هستن که کانال های اسکم میخرن

kouro

سلام خسته نباشید گپ قبلیم ی کا بود یکی لج کرد هیچ چیز بدیم ندادیم ولی یکی زمان خیلی کم گیف بد داد پاککردیم بعدش فیلتر شد ینی علت همون گیفا و دشمنی بود این گپم چیکار کنم مث قبل نشع

علیرضا

ربات مبصر هم می تونی بزنی براش که غیر از پیام یا ویس یا هر کدومو که خودت انتخابت کنی، نتونن چیز دیگه ای بفرستن.
رباتش هم رایگانه

محمد

ببخشید یه سوالی داشتم ، یک نفر اومده با شماره و عکس و حتی آیدی تلگرام من کانال زده و داخلش حرف های چرت و پرت میزنه که دروغ و کذبه و داره از شمارم سو استفاده میکنه ، آیا برای ریپورتش باید گزینه Fake account رو انتخاب کنم ؟!

تیام

حد اقل چندتا ریپورت باید بشه؟
برای منم همین اتفاق افتاده.۱ بار ایمیل زدم و با ۳ اکانت هم ریپورت کردم.ایا کانال بسته میشه؟
حداقل زمان واکنش تیم پشتیبانی ب درخواست من چن روزع؟

زینب هادی

سلام. اگر کانالی رو ریپورت کنیم، ادمین کانال متوجه میشه که کدوم اکانت ریپورت رو انجام داده؟

الهه

سلام ببخشیدیکی میخاد گروه منو درتلگرام فیلترکنه چیکار کنم

Ali

سلام چکار کنیم که چنل تلگرامیمون فیلتر نشه؟

Ali

طرف میخواد چنلمو فیلتر کنه چکار کنم

خونسرد

برعکس این چجوریه ، گروه وقتی ریپورت میشه چجوری میشه حلش کرد

محمد

سلام ببخشید ی ربات معرفی کنین که ریپورت ارسال کنه الان سرورا آپدیت شده سخت شده کار

داوود

ربات نیست که کانالو فیلتر کنه؟

melisa

سلام میشه لطفا بگید متنی که باید ایمیل کنیم درباره اینکه یکی با ایدی که اسم فامیل منه چیزای نامربوط گذاشته چیه

S

سلام وقت بخیر من یک کانال ۴۰۰کا میخواستم بسازم ولی حذف شد..مشکل چیه چطوری میتونم برطرف کنم اینو

امید

سلام میشه آیدی تلگرامتون بزارید کار داریم

شیما

سلام. تلگرام مامانم به طور خودکار عضو گروه‌های مستهجن میشه.من امکان عضو گروه و یه حالت مای کانتکت در آوردم ولی بعد دو روز باز دوباره شروع شده. چیکار باید بکنم؟

mhdi

یه کانال ۶۰۰ نفره تد اقل با چند تا ریمورت بسته میشه
خیلی تااش کردن حد اقل نزدیک ۲۰ نفر ریپورت کردن اما بسته نشده

علیرضا

میشه با خرید ممبر فیک برای یک کانال ریپورتش کرد؟

محمد

یک نفر به واسطه کانال چندین میلیون از من بقیه پول خوردن چطوری میشه کانالش رو مسدود کرد؟؟

امیر

سلام یک کانال هست عکس شخصی زده استیکر کرده تو کانال گذاشته چه گزارشی بزنم کانال ریپورت بشه

علی

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیرت محترم سایت…بنده سه هفته پیش یه کانالی زدم که ۳۸۰کامببر خریدم براش ودر جستوجوی سراسری اولین کانال بود و نسبت به دومین کانال پشت سرش ۲۵۰کا فاصله داشت منتها من ۱۵۰ کای دیگه سفارش دادم موقعی که به ۳۸۰ کارسد کانال از رده اول به رده سوم سقوط کردمن هم ممبر های کانالا تا رسیدن به ۴۲۰ کا قطع کردم ..اما کانالم هنوز به جایگاه اولش بر نگشته…یعنی ممکنه ممبرا کانلما ریپورت کرده باشن؟اگه ممکنه تا چند وقت طول میکشه که به جایگاهش برگرده؟ممنون میشم راهنماییم کنید …با تشکر از شما

مرتضی

من یه گروه ۲۰۰ هزار نفره دارم ک‌ممبر براش خریدم تو عرض دو ماه رسیده ب ماکسیموم . آیا امکان داره گپم محدود شده باشه ..چون میزارم لینکدونی اصن انگار ن انگار کسب نمیاد..اصن در مقایسه با گپای هم طراز خودش خیلی چتش کمه .ب نظرتون ب خاطر ممبر زدن ب گروه گپم‌ ب وسیله تلگرام محدود نشده و اگه شده چجوری دربیارم یا چه مدته…اصلا هم هیچ محتوای غیر اخلاقی یل مجرمانه نداریم تو گروه

احمدی

سلام وقت بخیر
مشخص می شه چه کسی یا کسانی کانال رو ریپورت کردن ، هویتشون مشخص میشه

.

سلام ببخشید یه سری چنل ها هستن که وقتی اون آیکون سه نقطه رو میزنی گزینه بلاک یا ریپورت نداره یعنی قشنگ معلومه یه کاری کردن اتفاقی واسه چنلشون که ریپورت و بلاکه نشه اونارو چکارشون باید کرد؟

حسین

یک کانال هست تو تاگرام به نام سالار قربان زاده از همه ی دوستان خواهشمندم تا جایی که امکان داره این کانال رو ریپورت کنند این شیاد داره دزدی میکنه و خیلی هم شاکی داره اما متاسفانه هنوزم تو کانالش فعاله از شما عزیزی که داری این متن رو میخونی خواهش میکنم در قسمت سرچ بنویسد سالار قربان زاده و کانالشو ریپورت کنید تا جلوی دزدی این حرومزاده گرفته بشه چون امکان داره یکی از اشنایان ما به طور اتفاقی وارد کانال این شیاد بشه و سرمایشو بر باد بده. ممنونم.

giti

بله حتما
لطفاً شما هم کانال هایی که من گفتم رو ریپورت کنید
توی شرایط اقتصادی الآن با وجود قیمت های وحشتناک فروشگاه ها هر بنده خدایی که مثل من دستش تنگه ممکنه خیلی راحت گول این حراجی ها رو بخوره

بصیر

من قبلا یک کانال ساختم یادم رفت کانال رو پاک کنم دلیت اکانت کردم الان اون کانال هنوز باقی است آیدی ش خیلی مهمه راه حلی نیست؟

N

سلام ببخشید من یه کانال دارم.برای مدتی خصوصیش کرده بودم.الان یه نفر رفته با ایدی کانال من یه کانال زده که فقط ۱ ممبر داره.چطوری میتونم ایدی کانالمو پس بگیرم و کانال اون پاک بشه؟

N

چند نفر کاناله رو ریپورت کنن پاک میشه؟هیچ پستی توش نیست ۱ ممبرم بیشتر نداره که اونم خودشه.از بس حسوده اومد ایدی کانالمو دزدید

مهراد

به نظرمن توبااون ازدواج کن بعدش کانالتوپس بگیربهترین راه حله که به ذهنم میاد

مهدی

ببخشید چجوری میشه کانالی که عکس دختر مردمو پخش میکنه بلاک کرد؟

زهرا

سلام خسته نباشید ببخشید یه کانال تلگرام هست مال یه نفرنمیخام پیام ومطلب براش بیاد از اون کانال، یعنی یه جورایی عضوش باشه ولی مطلبی دریافت نکنه راه حلی هست ممنون میشم اگه جواب بدید

محمد

سلام، من یه کانال تلگرام دارم که میخوام فقط خودم مطالبشو ببینم و کس دیگه نتونه ببینه. کانال هم خصوصی هست ولی میبینم که بعد یه مدتی تعداد ویو پستا زیاد میشه، اسمای عجیب غریبم برا کانال گذاشتم ولی باز یه تعدادی ویو اضافه میشه

محمد

تشکر از شما، ولی چجوری میشه ویو خودم باشه، خودم که هرروز میرم میبینمشون و اینجوری باید ویوها خیلی بره بالا، ولی مثلا بعد یکی دو هفته یه ویو تبدیل میشه به سه ویو

امید

سلام میخاستم ببینم یک گروه رو با چه متنی و به کجا باید پیام فرستاده بشه

Choi HY

سلام من یک چنل ۲۳k فیک تو تلگرام دارم که اصلا غیر اخلاقی نیست و توش فقط تکست میزارم و ممبرای فیک رو هم یهو واریز نکردم تو یکسال هر روز ۲۰۰ تا زدم الان اگه بخوان میتوننن ریپورتش کنن؟، یکی میخواد به چنلم ۱۰k ممبر فیک بزنه و بعد ریپورتش کنه، ریپورت میشه؟ چیکار کنم ریپورت نشه یا چیکار کنم که نتونه بهم ممبر فیک بزنه